Friday, 13 December 2013

Suami Bodoh Relakan Isteri Diperkosa Lelaki India Untuk Dapat Benih !

Gambar Hiasan

Aku mempunyai seorang isteri berusia 36 tahun. Lynn namanya. Berkulit putih dan mempunyai bentuk badan yang agak berisi dan mempunyai stretch mark di pinggul dan peha yang bagiku begitu seksi. Sebelum kahwin Lynn ni memang potongan macam model tapi dah kahwin badan mula berisi dan stretch mark mula timbul. Kalau nak tau, potongan lebih kurang rosmah isteri najib TPM. Aku mempunyai satu hobi iaitu suka melihat perempuan disetubuhi oleh ramai lelaki. Dan sekarang aku mempunyai satu idea yang nakal iaitu mempergunakan isteriku sendiri sebagai pelakonnya.

Pada suatu hari aku telah mengupah 3 orang pemuda untuk merogol lynn. Cerita lucah pada malam itu, aku memberitahu lynn bahawa aku hendak keluar ke kedai sekejap. Tidak lama aku keluar, mereka yang kuupah telahpun memasuki rumahku mengikut tingkap yang sengaja kubukakan.

Sebaik mereka berjaya masuk, mereka segera menangkap lynn dan menariknya kedalam bilik tidur kami. Lynn meronta ronta namun gagal kerana dia tidak dapat melawan tenaga orang yang memeluknya.

jangan apa apakan saya..kalau awak semua nak ambil barang berharga dalam rumah ni wak ambil sajalah lynn merayu kepada mereka namun rayuannya langsung tidak diendahkan. kami bukannya mahu barangan berharga tapi kami mahu awak mengandungkan benih kami hahahaha!! Maniam menjawap.

Maniam segera mengarahkan lynn membuka pakaiannya. Dengan terpaksa lynn membuka pakaiannya satu peratu. Yang tinggal sekarang hanyalah bra merah dan panties cream. Terbeliak mata mereka melihat susuk tubuh isteriku yang cantik dan gebu.

Tangan maniam segera meramas kuat kedua belah buah dada isteriku. Lynn cuba meronta namun gagal. Maniam membaringkan lynn diatas katil. Kemudian mereka bertiga membuka pakaian masing masing sehingga bogel. Terkejut lynn melihat saiz dan bentuk batang mereka bertiga.

masuk kedalam dan bergesel dengan lidah lynn.

urmmm hurmm lynn mendesah lembut. Mereka berpeluk diatas katil sambil membuat sup lidah. Kumar dan kuti hanya memandang sambil mengurut batang yang sudah keras menegang.

Isteriku suka memakai bra yang ketat sehinggakan kebuah buah dadanya kelihatan begitu menonjol. Maniam naik keatas katil dan mencium bibir lynn yang cumel. Lidahnya menyusup masuk kedalam mulut lynn.

Mereka mulai dikuasai nafsu berahi. Maniam meramas-ramas buah dada lynn dengan penuh nafsu dan. Tiba-tiba “Breeetttt…” colinya yang ketat itu akhirnya koyak dan putus tak kuat menahan tekanan buah dadanya yang mengeras kerana dibakar oleh api nafsu.

Kumar dan kuti segera menerkam. Seluar dalam isteriku ditarik dengan rakus. Tangan kumar mengosok pantat lynn dengan lembut. Kuti pula menghisap buah dadanya.

Tiba tiba badan isteriku mengejang. Kedua buah dadanya hisap kuat oleh kuti manakal pantatnya dijilat kumar penuh lahap. Perutnya yang agak berisi keras membuncit. Lynn tidak dapat megeluarkan sebarang bunyi lagi kerana mulutnya telah dikuasai oleh maniam.

ahhhh ahhhhhhh!!!! Urmm ahhhhhh lynn mencapai klimaks pertamanya. Air pantatnya membasahi muka kumar. Lynn terkapar kelemasan diatas katil. Maniam kemudian menyuruhnya bangun lalu duduk. Mereka bertiga menyuruh lynn menghisap batang mereka bertiga.

Dengan rakus isteriku mengulum satu persatu batang India itu. Kulup yang menutupi kepala batang ditarik dan diisap kepala batang mereka. Lidah lynn bermain main dikepala batang mereka sambil menjilat telor mereka.

baiklah sayang. Sekarang kau mahu menyetubuhi kau wahai sicantik jelita. Lynn dibaringkan semula dan kedua kakinya dikangkang.

Kepala batang maniam mula mencecah alur pantat isteriku. Kepala batangnya bermain main dengan biji kelentik lynn. Sedikit demi sedikit kepala batangnya mula menyelam masuk.

“Sedikit lagi sayang.. ” kata maniam, sedangkan lima inci lebih lagi masih perlu diganyang ke dalam daerah yang kebasahan itu. Seinci demi seinci menguak. Lynn membetulkan kuakan pehanya supaya memberi laluan yang lebih menyenangkan maniam. Maniam berjaya melepasi garisan lima inci. Lynn merasakan ruang dalamannya mulai penuh dimasukki batang maniam.

“Sedikit lagi.. ” dan dengan sekali santakan, seluruh tujuh inci
terbenam dalam memenuhi daerah subur isteriku.

Lynn tersentak. Dadanya menggeliat. Tersantak hingga ke batu meriannya. Dia rasa sedikit senak. Tapi rasa itu hilang berubah menjadi nyaman. Kemudian perlahan-lahan dia membuka matanya sambil mengetap bibirnya kerana malu.

Maniam pula kembang-kembangkan kelopak cendawannya supaya batangnya terasa membengkak-bengkak dalam pantat lynn. Perbuatan itu membuatkan pantat lynn kian bertambah kuat kuncupannya. Dan kemutan itu semakin kerap dan berulang laju. Maniam lihat isteriku sudah memejamkan matanya kembali.
Tak semena-mena kemudian lynn melonjak sedikit. Nafasnya terhenti
helaannya. Kemutnya menyepit. Maniam rasa basah di dalam. Lynn
mengetap bibirnya. Dahinya berkerut merasakan kemuncak berahi yang amat
lazat. Lama.. Hampir tiga empat minit, mencecah lima minit. Dan
sudahnya, gelinjatnya tenang semula. Dadanya mulai berombak semula.
Nafasnya terhela lesu. Dan bibirnya tak diketap lagi tapi seakan mahu
membicarakan sesuatu. Farajnya berdenyut perlahan dan basah.
Perlahan-lahan lynn membuka kelopak matanya dengan perasaan malu.

Bang¦lynn mengeluh kaki lynn dikankang kembali. Maniam menekan kembali batangnya kedalam pantat isteriku. Kali ini dia mula mendayung. Pada mulanya perlahan namun semakin lama semakin laju.

Urmmmm ahhhhhh ahhhhhh banggg!!!!!! Lynn mencapai klimaks sekali lagi. Maniam terus menhenjut tubuh isteriku dengan rakus..akhirnya maniam memancutkan air maninya kedalam rahim isteriku. Berdas das air maninya ditembak ke lembah subur. Faraj isteriku masih terbuka walaupun Maniam telah mengeluarkan senjatanya. Air mani pekat berkarat masih meleleh dari faraj ke lubang dubur lynn.

Lynn terkapar kepenatan manakala maniam mengeluh kenikmatan!!

Sebaik selesai tugas maniam, kumar segera mengambil alih. Kumar memaksa isteriku bangun lalu menonggeng. “aku mahu kau jadi anjing aku wahai perempuan melayu hahahaha!!

Kumar menekan batangnya yang besar kedalam pantat lynn. Walaupun pantat isteriku telahpun basah namun saiz batangnya yang besar tetap menyakitkan isteriku.

Tangan kumar memegang sisi punggung isteriku lalu menekan batangnya ke dalam pantatnya. Punggung isteriku yang besar dan gebu membuatkan kumar semakin bernafsu. Sakkkiiitttt ahhh.., jerit lynn bila pantatnya dikasari dengan tujahan batang kumar. Ayakan kumar menjadi semakin laju sehingga batangnya merapati kemaluan lynn. Wajah lynn kelihatan sangat bernafsu ketika didogy-style kumar.

“Emm.. Emm.. Ooouuhh.. ” itu sahaja yang keluar dari bibir isteriku yang basah
dijilat berkali-kali oleh lidahnya.

Ditariknya rambut Milah. Milah mengerang. Diramasnya pinggul Milah.
Milah merengek. Ditamparnya pinggul Milah. Milah mengaduh. Dan kemudian..

“Ahh ahh ahh ahh ahh.. Eieiikkhh.. ” isteriku mengejang dan menggelinjat sehingga kepalanya terlonjak ke belakang sedangkan kakinya kian rapat menjadikan kemutan pantatnya jadi sendat dan mengetat menggrip batang kumar. Lynn mencapai kemuncak ketiga.

Kumar masih beraksi selamba. Sepanjang lima minit lynn menikmati orgasm yang panjang tidak berhanti itu, Kumar terus mengepam laju memberikan kepuasan batin kepada lynn, Kepuasan yang optimum. Basah lagi batang kumar digenangi kolam nikmat lynn yang membasah oleh cairan keruh kenyal dari terbitan matair berahi kemuncak inzali dari dalam pantat isteriku

“lynn!”
“bang..”
“lynn..!” kerandut zakar kumar berdenyut mengepam cairan benih yang likat dari kilangnya naik melalui salurnya. “BANG!!” Milah kemut kian kuat dan kencang.
“lynn.. Ini dia.. ” kumar bisik ke telinga sambil meneran.
“BANG!”

PUT PUT PUTT PUT!! SRUTT! SRUT!
“BANG!!” pantat lynn mengemut kuat.

Rasa macam melekat. Rasa bergelen-gelen benih kumar memenuhi ruang dan memancut di dalam. Kumar tak pernah rasa pancaran sebegitu rupa. Lynn pula macam menyedut-nyedut air mani India tersebut masuk ke dalam rahimnya sesudah bertemu dengan percikan mazinya sendiri. Basah seluruhnya. Tidak ada yang lebih basah dari mandian peluh dan mandian mani mereka. Lynn dan kumar tercungap-cungap kelesuan. Tak pernah dirasakan kelazatan yang sebegitu indah.

Setelah selesai kumar, kuti pula menempelkan batangnya. Namun bukan lubang pantat yang dicari sebaliknya lubang dubur isteriku. Lynn yang sudah kepenatan tidak mempedulikan apa apa lagi.

Lubang dubur lynn dijilatnya. Setelah berpuas hati, kuti menekan masuk kepala batangnya. Sedkti demi sedikit batangnya masuk kedalam dubur isteriku. Lynn mula tersedar dan cuba meronta namun sia sia.

arhhh jangan arhhhh sakit!!!!!! Ahhhhhh.. Kuti terus menekan batangnya sehingga habis masuk.

Lynn terasa senak akibat batang yang besar itu mencecah perut. Punggungnya juga koyak. Kuti menhayun laju batangnya kedalam lubang dubur lynn. Lynn rasa bagai nak terberak….Sakit tapi penuh nikmat terutama bila kuti menegang-negangkan batangnya di dalam lubang duburnya. Aaaaah isteriku menjerit tanpa dapat ditahan. Dia terus mengasak-asak lynn. Makin lama makin ganas sehingga dia langsung tak menghiraukan jeritan isteriku malah makin terus menggila….dia menyorong tarik kemaluannya.

arhhh ahhhh urmmmm ahhhh sdapnya arhhhhhhhhh akhirnya kuti memancutkan benihnya kedalam dubur isteriku. Hampir 7 das air maninya dilepaskan. Sebaik saja kuti mencabut batangnya, maniam terus memasukkan batangnya kedalam lubang dubur lynn yang masih licin dengan air mani kuti dan memperkosa lynn secara ganas.

Lynn semakin lemah. Malam itu lynn telah diperkosa lebih dari 9 kali. Seluruh tubuh isteriku berlumuran dengan air mani mereka. Setelah selesai tugas mereka, akupun masuk kedalam bilik.

Lynn hanya mampu mengalirkan air mata sebaik saja aku menceritakan segala galanya. Setelah dua bulan, lynn telah hamil dan aku begitu gembira kerana dapat membuat istriku hamil hasil pemerkosaan orang lain.
Share:

32 comments:

  1. David, alamat Jakarta
    Chinese - indo, kulit putih, bersih, terawat
    Umur 23thn, bisa liat ktp asli
    Service Jilmek, full atas bawah smpai puas, rahasia aman privacy
    Untuk Tante, Ibu yg minat booking bs call di : 0812 8722 8068 (Serius & Call only)

    ReplyDelete
  2. [Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

    [Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

    [Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

    [Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

    [Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

    [Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

    [Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

    [Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

    [Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

    [Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

    [Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

    [Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

    [Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

    [Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

    [Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

    [Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

    [Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

    [Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


    ………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
    ……….,/¯../ /
    ………/…./ /
    …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
    /’/…/…./…..:^.¨¯\
    (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
    \……………..’…../
    ..\’…\………. _.•´
    …\…………..(
    ….\…………..\.

    ReplyDelete
  3. -❒- Cerita ngentot dewasa Seks Cewek Cantik Yang Kesepian.Cewek Jepang Putih Mulus Telanjang Bugil

    -❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

    -❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

    -❒- Lelaki Sandakan Pontianak Bening Seksi bugil gaul.Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

    -❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

    -❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

    -❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

    -❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

    -❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

    -❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

    -❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap. Cara Membuat Wanita Terangsang Dengan Cepat

    -❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

    -❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

    -❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

    -❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

    -❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
    ╔══╗═════╔╗═════
    ╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
    ═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
    ═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
    ═══════╚═╝═╚═╝══
    ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★



    This Is My Facebook Link, Add Me If You Need A Good Friend

    ReplyDelete
  4. Dah habis baca cerita?

    Jom cuci mata layan gambar awek facebook tudung.. freehair.. gebu kurus mantap!!
    2 gambar tiaptiap hari!!

    klik sini >> Comel Mantap

    ReplyDelete
  5. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

    Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

    Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

    Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

    Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

    Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

    Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

    Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

    Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

    Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

    Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

    Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

    Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

    Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

    Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

    ReplyDelete
  6. FREE ONLINE PORN

    Mother-Son Sex Scandals, Deep Anal Fuck Video xxx

    Muslim Girls Raped Video, Naked Virgin Muslim Girls

    Desi Moms Force Fuck By Her Naughty Son

    School Girls Force Ass Fuck Hard Anal Fuck By Father Video Collections

    Afgan Muslim College Girls Raped By American Soldiers

    Desi Indian Bhabhi Hairy Armpits And Hairy Pussy Video By Her Devar

    Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

    Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

    Muslim College Girls Virgin Fuck Video, Muslim Girls Sex With Her Hindu Boyfriend

    Pakistani Girlfriend Mahbuba Forced Raped In Jungle By Her Boyfriends And Many Friends

    16 men gangrape this little school girl

    CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School

    Indian HD porn videos And Photos Uncommon collection

    HOLLYWOOD, BOLLYWOOD, TOLLYWOOD Actress NAKED VIDEOS EXPOSE

    Arab nube girls sexy uncommon collection

    cute little nube Indian girls sexy uncommon collection

    Busty big boob nube girls sexy uncommon collection

    Father and Daughter Enjoying Sex, Indian Incest Sex Pictures

    sexy Indian pornsters uncommon videos

    Mallu Aunty Big Boobs White Pussy Pics

    INDIAN, PAKISTHANI Real Girlfriend Forcely Fucked By Boyfirend Friends In Hotel

    CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School






































    ………… /´¯/)
    ……….,/¯../ /
    ………/…./ /
    …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
    /’/…/…./…..:^.¨¯\
    (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
    \……………..’…../
    ..\’…\………. _.•´
    …\…………..(
    ….\…………..\.

    ReplyDelete
  7. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

    Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

    Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

    Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

    Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

    Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

    Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

    Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

    Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

    Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

    Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

    Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

    NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

    Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

    Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

    Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

    Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

    Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

    Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

    Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

    South Indian tamil maama maami couples naked nude images

    Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

    Sexy cute desi girls have hot big boobs body

    Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

    Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

    _______________★★★★★★★
    _____________★★★★★★★★★
    ___________ ★★★★★★★★★★
    __________ ★★★★★★★★★★★
    _________ ★★★★★★★★★★★★
    _________ ★★★★★★★★★★★
    _________★★★_★★★★★★★★★
    ________ ★★★_★★★★★★★★★
    _______ ★★★__★★★★★★★★
    ______ ★★★___★★★★★
    ___★★★★★__★★★★★★
    ★★★★★★★_★★★★★★★
    _★★★★_★★★★★★★★★★★★
    _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
    ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
    ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
    _★★★ _____★★★★★★
    __★★★ ____★★★★★★
    ____★★___★★★★★★★★
    _____★★_★★★★★★★★★★
    _____★★★★★★★★★★★★★★
    ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
    ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
    ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
    ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
    _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
    _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
    _________★★★★★★____★★★★★★★
    _________★★★★★__★★★★★★★
    ________★★★★★_★★★★★★★
    ________★★★★★★★★★★
    ________★★★★★★★★
    _______★★★★★★★
    _______★★★★★
    ______★★★★★
    ______★★★★★
    _______★★★★
    _______★★★★
    _______★★★★
    ______★★★★★★
    _____★★★★★★★★
    _______|_★★★★★★★
    _______|___★★★★★★★

    ReplyDelete
  8. Pakistani Sexy School Girls First Time Sex With Her Teacher




    Newly Married Indian Aunty Massage Her Husband Big Cock




    Desi Moms Force Fuck By Her Naughty Son




    South Indian Sexy Mother And Her Daughter Forced Raped By Police Officer




    Indian Boy Lucky Blowjob By Mature Aunty




    Nude Bathing Indian College Girl In Swimming Pool




    Boobs And Pusssy Pictures of Indian And Pakistani Girl




    Super Sexy Punjabi Bhabhi Removing Clothes and funking Nude




    Indian College Girl Boobs Pussy Gallery




    Pregnant Muslim Bhabhi Group Sex Video With Two Neighbor Boy




    Indian Busty Girl Sucking 12 Boys Penis




    Indian Mother And Daughters Gets Fucked In Night Train




    Sameera Aunty Kiss Boob Press Sucking n Fucking by Boss




    Desi Aunty Fucked By Her Two Boyfriends




    Indian Bhabhi Caught by Her Hubby When She is Having Sex With Boyfriend




    Indian Desi Housewife Tanusha Nude Boobs And Hairy Pussy Pics




    Indian Housewife Shows Her Nude Pussy Pictures




    Hot Big Boobs Shewta bhabhi from Pune Fucking In Car




    Indian Nangi Randi Bhabhi Ki Boobs or Chut Ki Nangi Photo




    Kareena Kapoor Nude Naked Enjoying Hardcore Fuck At Swimming Pool




    Indian Girl Forced Fuck By Police Officer In Jail




    Pregnant Wife Showing Boobs And Pussy Hole Nude Photos




    Madhuri Dixit Poses Doggy Style And Fucked Her Ass




    Indian Women Bathing Nude In Ganga Infront Of All In Public




    Old Mallu Aunty Giving Blowjob to Devar and Gets Fucked




    Sexy Indian Bhabhi Fucked In Her Bedroom Homemade Sex




    Mumbai College Girl Sex in Toilet With Hindi Audio




    Teen Age School Girl Small Boobs And Virgin Pussy Photo




    Hot NRI Model Bihari Girl From Patna City Nude Photo Gallery




    Desi Girl Clean Shaved Pussy Fucked By Boy Friend

    ReplyDelete
  9. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Best betul bang..
    Nak lagi..sayang..
    >>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

    ReplyDelete

Facebook